Web Analytics Made Easy - Statcounter

در خیمه حسین (ع) افرادی بودند که حضرت محبت ویژه‌ای به آنان داشت ازجمله فرزندان برادرش حسن (ع).

به گزارش خبرگزاری برنا، لیلا اسدی در دلنوشته‌ای پیرامون روز پنجم محرم نوشت:

کوفه و مردمانش شهری است که درتاریخ  اسلام تا کنون چندین نگاه متفاوت را با خود همراه دارد .

در شمار شهدای کربلا که‌ تعدادشان کم هم نیست، افرادی بودند که از کوفه یا سپاه یزید به حسین (ع) پیوستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابن زیاد که دید افرادی از کوفه مصمم هستند در لشکر حسین (ع) باشند، دستور داد تا شخصی به‌نام زجر بر سر راه صحرای کربلا بایستد و هر کسی را که قصد یاری امام را داشت و می‌خواست به سپاه آن حضرت ملحق شود، به قتل برساند.

اما امثال ابن‌زیاد‌ها نمی‌دانستند روزی فردی به‌نام حاج قاسم چنان راه کربلا را برای یاری و زیارت حسین (ع) باز می‌کند که بالاترین اجتماع بشر در اربعین به مهمان‌نوازی ‌پر محبت عراقی‌ها شکل می‌گیرد و از سراسر دنیا به کربلا می‌آیند.

اما آن اشقیا به خیال خام بودند و بر این باور که با کشتن حسین (ع) منهج او تمام می‌شود از این رو

ابن زیاد با این محدودیت‌ها می‌خواست در دل کوفیان  رعب و وحشت ایجاد کند تا کسی به سپاه حسین (ع) نپیوندد.

اما بودند کسانی‌ که با وجود تمام محدودیت‌ها به هرشکلی که بود، خود را به کاروان حسین رساندند ازجمله عامر بن ابی سلامه  که خود را به سپاه یا خیمه آن حضرت رساند.

در خیمه حسین (ع) افرادی بودند که حضرت محبت ویژه‌ای به آنان داشت ازجمله فرزندان برادرش حسن (ع) که خود اباعبدالله مأموم پدرشان بود و لحظه‌ای از کنار امام زمانش حضرت مجتبی (ع) جدا نشد؛ حالا فرزندان او قاسم بن الحسن، ابوبکر بن الحسن و حسن بن حسن و عبدالله بن الحسن جملگی به یاری حسین  (ع) کنار او بودند.

آنها از عموی خود درس گرفته بودند که همراه امام زمان خود باشند از این رو در این امر از هم سبقت می‌گرفتند.

شب عاشورا که شهادت‌نامه عشاق امضا می‌شد، امام با یارانش مجدد اتمام حجت کرد که اگر کسی می‌خواهد از من جدا شود، بشود و هر کس بماند فردا کشته خواهد شد، در آن میان قاسم که نوجوانی زیبا بود رو به امام کرد و گفت عمو آیا من هم کشته می‌شوم؟ امام حسین (ع) که چهره برادر خود را در قاسم می‌دید، رو به جثه کوچک  او کرد و فرمود عموجان مرگ برای تو چگونه است؟ قاسم گفت از عسل شیرین‌تر است.

حسین (ع) وقتی این جمله را شنید، یاد برادر افتاد که زهر جگر او را پاره پاره کرد و نگاهی به قاسم انداخت که فردا چگونه آن یاغیان او را پس از رشادتهایش به زیر سم اسبان خواهند برد.

قاسم پس از سوال امام حسین (ع) و پاسخش به پشت خیمه رفت تا از عمه بخواهد امام را راضی کند که فردا او هم به نبرد با سپاه یزید برود. دید عمه‌اش دست‌هایش را به هم می‌سایید و زمزمه می‌کرد:

مرکب‌سوار کوچک کرب و بلا شدی
زهرا شدی، علی شدی و مصطفی شدی

وقتی عسل ز لعل لبت بوسه‌ای گرفت
تنها سواره‌ی حسن مجتبی شدی

حضرت قاسم که حال عمه را چنان دید، نماز شکر به جا آورد در حالی که اشک از چشمانش سرازیر بود، سر به سجده برد و با معبودش چنین گفت: همه ستایش‌ها ویژه خداست که اندوه را از ما برطرف کرد؛ بی‌تردید پروردگارمان بسیار آمرزنده و عطاکننده پاداش فراوان در برابر عمل اندک است.

سر از سجده برنداشته بود که ملائک در دور او حلقه زده بودند و می‌خواندند:

شمشاد خرامان کن و آهنگ گلستان کن
تا سرو بیاموزد از قد تو دلجویی

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عاشورا عزاداری محرم امام حسین ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۱۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرمانده سپاه : در فکر نوجوان ما یک سری یافته‌های غلط و دروغ که دشمن روی کار آن کار کرده، تثبیت شده

سردار حسن شاهوارپور در مراسم تجلیل از معلمان نمونه استان خوزستان که امروز (۱۹ اردیبهشت‌ماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: امام خمینی (ره) سکان دار انقلاب اسلامی بود که بعد از پیامبر اکرم (ص) و ائمه (ع) به عنوان شخصیت نمونه و بی‌نظیر در طول تاریخ ظهور و بروز پیدا کرده است. قبل از ظهور امام زمان (عج) شخصیتی مانند امام (ره) ظهور و بروز پیدا کرد. ایشان هم علوم و معارف دینی را موشکافی می‌کرد و هم در حوزه حکمرانی بر مبنای مکتب شیعه وسط میدان آمد و تحول عظیمی را پایه‌گذاری کرد که امروز منشاء همه تحولات دنیا شده است.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،وی افزود: امروز حرکت امام (ره) در دنیا حرف اول را می‌زند و یکی از دغدغه‌مندی‌های اصلی همه قدرتمندان دنیا حرکت توفنده‌ای بود که با هدایت‌ها و حرکت امام شکل گرفت. امام (ره) یک معلم به تمام معنا بود. زمانی که خبر شهادت فرزند ارشدشان را به ایشان دادند سر کلاس درس بود، اما درس را قطع نکرد و ادامه داد.

فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان با اشاره به جنایاتی که در غزه رخ می‌دهد، گفت: مکتبی که امام (ره) ارائه داد برای جلوگیری از این اقدامات ضدبشری و برای معرفی انسانیت به معنای واقعی به همه جوامع و طی مسیر الهی است بنابراین امام (ره) حرمت معلمی را با ساخت انسان آغاز کرد.

شاهوار پور با اشاره به اقدامات شهید مطهری بیان کرد: زمانی که آقای مطهری شهید شد، امام (ره) فرمود شهید مطهری حاصل عمر من است. شهید مطهری محتوا‌های عمیق در دفاع از مکتب اسلام تهیه کرد و کرسی گرفت و جبهه‌ای علیه تفکری که می‌خواست اسلام، تفکر اسلامی و انسانیت را منکوب کند ایجاد کرد و این تفکر با پیروزی انقلاب اسلامی ادامه یافت و دشمن متوجه شد کجا و چگونه باید هدف قرار می‌گرفت و برای همین شهید مطهری ترور شد.

وی عنوان کرد: در طول زمان تلاش‌های زیادی شد تا این حرکت ادامه یابد، اما متاسفانه در تب و تاب حرکت دولت‌ها آدم‌هایی آمدند و این حرکت گاهی متوقف و گاه سرکوب می‌شد. آموزش و تربیت مکمل یکدیگر هستند و از هم جداشدنی نیستند.

فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان گفت: کشته شدن آدم‌ها در غزه را می‌بینیم و این محصول آموزش صرف است و روح انسانی در کنار آن نیست؛ بنابراین باید تعلیم و تربیت کنار یکدیگر و با نیاز‌های روز و منطبق با نیاز‌های جوان باشد. متاسفانه در دوران کرونا سکته‌ای در حرکت‌ها داشتیم و محصول این سکته و عدم ارتباط معلم با دانش‌آموز، فتنه سال ۱۴۰۱ و دیوار بی‌اعتمادی بین معلم، پشتیبان معلم، حاکمیت و دانش‌آموز شد.

وی با بیان اینکه در بخش آموزش بسیار عقب هستیم، افزود: چقدر هزینه دادیم تا این اوضاع را برگردانیم. هنوز هم در فکر نوجوان ما یک سری یافته‌های غلط و دروغ که دشمن روی کار آن کار کرده، تثبیت شده است که باید اصلاح شوند. این موضوع به مجاهدت معلمان برمی‌گردد و خوشبختانه در خوزستان حرکت‌های خوبی شروع شده است و امیدواریم با همت و روحیه جهادی، شاهد تحولات روزافزون در بخش آموزش، معرفتی و تربیتی باشیم.

شاهوار پور گفت: در بسیج در حال مطرح کردن بحث مدرسه مسجدمحور هستیم یعنی پلی بین مدرسه و مسجد برقرار و ارتباط تنگاتنگ شود تا برای پشتیبانی در همه حوزه‌ها از جمله مسائل تربیتی انجام شود. بسیاری از مدارس شرایط خوب و شأنیت ندارند و به پشتیبانی نیاز دارند که از این طریق امکان‌پذیر است.

دیگر خبرها

  • یک فرمانده سپاه : در فکر نوجوان ما یک سری یافته‌های غلط و دروغ که دشمن روی کار آن کار کرده، تثبیت شده
  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • تصویری دیده نشده از شهید زاهدی در کنار حاج قاسم و شهید کاظمی
  • در دیدار نچیروان بارزانی با فرمانده کل سپاه چه گذشت؟ + تصاویر
  • دیدارفرماندار،فرمانده سپاه و گروهای جهادی با امام جمعه کرخه
  • جشن بزرگ «دختران ایران» در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود
  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌مقیاس در کشور ساخت
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در جنوب شهرستان ری
  • صنعت‌نفت اولین شکست محرم با مس را رقم زد